Levering & Retourzending

Op deze pagina vindt u de levering & retour voorwaarden van onze website uitgelicht. Kostuumdump is een website van 123partyshop VOF dus deze naam vindt u terug in onze voorwaarden.

1. Leveringsvoorwaarden

1.1 123partyshop VOF probeert alle orders binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verwerken. De goederen worden binnen ongeveer 1-2 werkdagen geleverd. Hieraan kunnen geen rechten worden verleend. De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van de goederen.

1.2 Controleert u aub uw adresgegevens. Producten die verzonden worden naar een verkeert adres c.q code kunnen niet getraceerd of achterhaald worden. Het nogmaals uitzenden van de producten geschiedt dan op extra kosten voor de koper.

1.3 Mocht u een incomplete bestelling hebben ontvangen, neemt u dan aub binnen 2 werkdagen contact met ons op: info@kostuumdump.nl. Als wij binnen 2 werkdagen niks van u vernomen hebben gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met de levering.

1.4 Producten die wij niet uit voorrraad kunnen leveren worden kostenloos nagestuurd. 123partyshop zal u altijd informeren over de producten die niet op voorraad zijn. U heeft dan de keuze om de bestelling te cancellen, een vervangend product te kiezen of te wachten tot het bestelde product weer binnen is.

2. Retour

2.1 Producten die u bij 123partyshop heeft gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst op het afleveradres worden geruild en/of retour genomen, mits de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert en onbeschadigd (zowel het product als de verpakking) is. De koper kan binnen 14 dagen na bestelling zijn bestelling herroepen, zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen. Retourzenden is op kosten van de koper en 123partyshop vergoedt alleen de kosten van het product/ de producten, exclusief de verzendkosten.

Verzend de producten binnen 14 dagen in dezelfde verpakking met de factuur bijgesloten  en onder naam van het ordernummer (bestelnummer) zodat wij kunnen zien om welke bestelling het gaat. Na ontvangst zullen wij het te vergoeden bedrag overmaken. 


RETOURADRES:

The Partyshop
Westerstraat38
1441AS
Purmerend

2.2 Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt deze door 123partyshop kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert. U dient binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact op te nemen met: info@kostuumdump.nl

2.3 Zie artikel 4 van onze algemene voorwaarden over uw herroepingsrecht en de bijbehorende uitzonderingen.